Klienters berättelser

 

Klienters berättelser

 

 

 

Självkänsla

Mitt syfte med hypnosen var att komma tillrätta med mitt dåliga självförtroende i min arbetssituation.

Jag känner att jag efter hypnosen kommit en bra bit på väg och upplever att mina begränsningar har blivit mindre. Jag är inte lika osäker på mig själv i arbetssituationer och upplever mig tryggare i mig själv.

Jag kände mig otroligt omhändertagen av Margareta och hon var väldigt professionell i sin roll som terapeut. Jag kan varmt rekommendera henne vidare.

Lotta, Falun

 

 

Jag blev av med mitt sockerberoende

Sitter här som ett levande bevis på hypnosens effektivitet. Margareta körde en session sockeravvänjning på mig. Försöker verkligen att bli sugen på något sött och gott men det är stört omöjligt. Vill helt enkelt inte ha något sött längre. På åtta veckor gick jag ner 7 kg utan att banta, jag rör mig lättare och har massor av energi.

Tack M

Kent, Göteborg

 

Ormfobi

Sökte för min ormfobi, kunde inte ens titta på ormar på TV utan att dra upp fötterna i soffan. En session och känslan är borta, kunde titta på en film med ormar på Youtub direkt efter sessionen, ingen panik. Jätteskönt!

Madde E, Falun

 

Ilska

Blev glatt överraskad av den här hypnosformen helt annorlunda mot den jag tidigare provat på. Jag var skeptisk innan men ville prova. Hade väldigt lätt för att bli arg innan och kunde inte släppa det. Stor skillnad efter sessionen, sover till och med bättre. Jag är nöjd och ser fram emot att få fortsätta att jobba med fler saker i hypnos.

Anders, Borlänge

 

Känslan av att inte kunna ta emot

Tack till dig!

Det kändes annorlunda och mycket lättare efter sessionen. :)

Jag upplevde att hela behandlingen var professionell. Dels skickade du ut info om hypnosen innan behandling sen genomgången vid första träff.

Du hade också förmåga att tryggt och säkert guida mig in i hypnosen och vara hela tiden närvarande i processen.

Du kände av att när en metod inte fungerade och bytte då till en annan, (den med armen). Allting skedde i en viss ordning med förlåtelseprocessen på slutet.

Det kändes fantastiskt bra att kunna komma så djupt ner och hela vägen bli guidad genom de olika processerna på ett närvarande och lyhört sätt.

Kram Karin, Falun

 

Självhypnos

Efter att jag på hälsomässan i Rättvik, hört Margaretas föreläsning om hypnos, blev jag nyfiken och anmälde mig till hennes självhypnoskurs. Innan jag gick till kursen trodde jag att jag kunde meditera men det är något helt annat nu, jag når mycket djupare in i meditationen och att jag dessutom kan lägga in suggestioner gör att min självkänsla ökar rejält.

Cajsa

 

Självhypnos

Det är helt fantastiskt! Nu tar det mig mindre än 1 minut att komma ner i ett djupt meditativt tillstånd som tidigare tog mig över 20 min. Och det är stor skillnad mot att bara köra affirmationen.

Pelle A

 

Frid och harmoni

Förra helgen fick jag testa på hypnos av Margareta Hessling,vilket var en helt underbar upplevelse. Hypnos kan bidra till att "trycket" släpper, befrielse på flera plan, inre stabilitet, harmoni och trygghet - och det var verkligen vad som hände. Jag blev Ett med mig själv och upplevde salig frid, vilket håller i sig än. Detta vill jag verkligen rekommendera.

Yvonne Frank Månsson

 

Kontakt: hypnos@hypnosochcoaching.se

Tel: 0739 648 700

 

Facebook/Hypnos & Coaching

 
 
 

www.hypnosochcoaching.se