Om mig
Hypnos och coaching i Falun

Utbildad i hypnos och hypnosterapi

 

 

 

Jag heter Margareta Hessling och är utbildad av Skandinaviska Akademin för Hypnotisörer och Hypnosterpeuter (SAHH) som är ett samarbete mellan Danmark och Sverige. Är internationellt certifierad genom National Guild of Hypnotists (NGH) som är den äldsta och största organisationen för hypnosterapeuter.

Jag är Certifierad i Sport hypnos av NGH genom Lura King, USA som arbetat med både amatörer och professionella atleter i 15 år. De professionella atleterna har deltagit i både VM och OS i olika sporter, allt från hästsport, friidrott, simning, löpning, tennis, golf etc.

Jag är Certifierad i Golf hypnos av NGH genom Lura King, USA

 

Jag är även certifierad Tidigare Liv Terapeut, genom Alchemy Institute of Hypnosis, David Quigley och certifierad att utföra Soul Entrainment® av Karen Paolino

Jag arbetar efter NGH's etiska regler och har tystnads plikt och därför kan du känna dig trygg med att förmedla allt som kommer upp så att läkning kan ske.

 

I den här utbildningen ingår det som krävs för att genomföra en riktig session i hypnosterapi vilket bland annat är:

  • gestaltterapi
  • delterapi
  • förlåtelseprocess
  • regressionsterapi
  • sorg terapi

 

Den här dynamiska formen av hypnosterapi är så mycket mer än den "vanliga" suggestions terapi som utövas av de flesta hypnosterapeuter i dag.

 

Jag åker på NGH's stora hypnos konvent årligen för att vidareutbilda och fördjupa mig i olika delar av hypnosens många olika arbetsområden och sätt att arbeta.

 

Jag är otroligt tacksam över att jag hittade den här utbildningen och fått förmånen att hjälpa människor att må bättre.

 

 

Mitt intresse för människan och vad som är orsaken till hennes olika beteendemönster har alltid funnits. Jag har alltid undrat varför vissa människor "väljer" ett destruktivt beteende istället för att göra det som är bra för dem. Man vet till exempel att det är skadligt att röka men ändå så gör man det.

 

Varför blir vissa människor deprimerade, när andra mår bra?

Varför blir vissa stressade när andra inte får någon reaktion alls?

Varför vissa "aldrig" lyckas med något utan att förstå varför, medan andra "alltid" och lyckas med allt de gör.

 

Det mest effektivaste verktyget som jag hittat för lösa orsaken till detta är definitivt den utvecklade och moderna hypnosterapin. Det är ett fantastiskt verktyg för att få förståelse, bearbeta problemet i det undermedvetna och därmed kunna förändra ett oönskat beteendemönster vilket i sin tur leder till nya möjligheter i livet.

 

I den här utvecklade terapiformen hittar vi tillsammans roten/grundorsaken till problemet/symptomen och löser den energiblockering som bildats på grund av en obearbetad känsla eller ett trauma.

 

Det finns alltid en bakomliggande känsla/händelse som är orsaken till att livet är i obalans. När energiblockeringen sedan är löst kan inte kroppen längre reagera som den tidigare gjort eftersom det inte finns någon koppling till det som hände.

 

Kontakt: hypnos@hypnosochcoaching.se

Tel: 0739 648 700

 

 

Facebook/Hypnos & Coaching

Foto: Margareta Hessling

 
 
 

www.hyposochcoaching.se